ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τελευταία έκδοση για το Κυριακάτικο Έθνος αυτή την Κυριακή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει άμεσα η αναστολή της έκδοσης.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Έθνος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε και προχωράει άμεσα στην αναστολή της έκδοσης της Κυριακής.

Μάλιστα, αυτή την Κυριακή ενδέχεται να είναι και η τελευταία φορά που θα κυκλοφορήσει το Κυριακάτικο Έθνος που είχε έως σήμερα 15.000 κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι η καθημερινή έντυπη έκδοση έχει ήδη σταματήσει, οπότε η εφημερίδα «Έθνος» θα υπάρχει μόνο η ηλεκτρονική έκδοση με το ethnos.gr. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πια είναι η πρόβλεψη για τους εργαζόμενους στο μέσο. 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Politico για Τέμπη: Η Εισαγγελία της ΕΕ ζήτησε παραπομπή δύο Ελλήνων υπουργών

Τι αναφέρει δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, σχετικά με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία του περυσινού χειμώνα, η οποία συζητείται στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
dianeosis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔιαΝΕΟσις: Πώς μπορεί να βελτιωθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η σχετική μελέτη, εστιάζει στη δραστηριότητα των δήμων σε 14 πεδία- πυλώνες, τους οποίους αναλύει διεξοδικά και καταλήγει σε πολυσέλιδα κωδικοποιημένα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήσεις: Παρέμβαση Ντογιάκου – Καλεί τον Βαξεβάνη να καταθέσει

Ο Εισαγγελέας του Aνωτάτου Δικαστηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, δίδει παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη του «Documento».