ΓΔ: 2661.86 -0.02% Τζίρος: 369.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:59:38
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Συνελήφθη και 21χρονη για τον θάνατο 82χρονου σε καβγά στην Ακτή Βουλιαγμένης

Δεύτερη σύλληψη για το φονικό επεισόδιο στην Ακτή Βουλιαγμένης: Συνελήφθη και η 21χρονη ΑμεΑ για συνέργεια, απειλή και εξύβριση, μετά τον 76χρονο, ενώ ο 82χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από καβγά για ξαπλώστρα.

Σε ακόμη μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε στην παραλία Ακτή Βουλιαγμένης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 82χρονου άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.

Ειδικότερα, μετά τη χθεσινή σύλληψη ενός 76χρονου για θανατηφόρα σωματική βλάβη, συνελήφθη και η 21χρονη ΑμεΑ που τον συνόδευε στην παραλία. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απλή συνέργεια σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς και για απειλή και εξύβριση.

Όπως προκύπτει από το χρονικό της υπόθεσης, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, στην παραλία Ακτή Βουλιαγμένης, ένας 76χρονος μαζί με μία 21χρονη είχαν έντονη λογομαχία με έναν 82χρονο σχετικά με μία ξαπλώστρα. Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε και οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 82χρονος υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του στις Σέρρες

Συνελήφθη στις Σέρρες ο 36χρονος γιος του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την 1η Αυγούστου, έπειτα από ένταλμα σύλληψης. Ο 68χρονος δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ούτε υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση ΕΛΑΣ για εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών με πέντε συλλήψεις

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, εκρήξεις με χειροβομβίδες και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ άλλοι τέσσερις είναι ήδη φυλακισμένοι.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Υπόδειγμα η ΔΑΟΕ – Έρευνα για εμπλοκή κρατικών λειτουργών σε εγκλήματα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, τη διαφθορά στην αστυνομία και ζήτησε μέτρα για τη διαχείριση των συγκεντρώσεων υπέρ Κασιδιάρη και των αντισυγκεντρώσεων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 54χρονου στη Μεταμόρφωση για απόπειρα δολοφονίας

Αστυνομικοί συνέλαβαν 54χρονο αλλοδαπό στη Μεταμόρφωση, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση περί όπλων. Είχε πυροβολήσει ομοεθνή του τον Αύγουστο στο κέντρο της Αθήνας.