ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπ. Εργασίας

Εισβολή πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο υπουργείο Εργασίας και αφού πέταξαν φέϊγ βολάν αποχώρησαν. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6 προσαγωγές έως αυτή την ώρα.

Εισβολή στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο Ρουβίκωνας. Η γνωστή αναρχική ομάδα, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, εισέβαλε στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 29, ανέβηκε στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο, πέταξε φέιγ βολάν και αποχώρησε, χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Η εισβολή έγινε αντιληπτή από την αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο και γι’ αυτό πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές. Πάντως, τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν επιδίωξαν να προσεγγίσουν τα υπουργικά γραφεία που βρίσκονται στον 7ο και στον 8ο όροφο του κτιρίου. Περιορίστηκαν στους δύο πρώτους ορόφους, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται η ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης, η Γενική Διεύθυνση Εργασίας, οι Γενικές Διευθύνσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και η Εθνική Αναλογιστική Αρχή (ΕΑΑ).

Πάντως, το… στιχάκι που υπήρχε στα φέιγ βολάν που πετάχτηκαν εντός του κτιρίου, έχει τη σημασία του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μαγειρεύει, η ΝΔ σερβίρει, οι πλούσιοι τρώνε και εμείς είμαστε το γεύμα τους!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

pronoia-ergasia-mixailidou-ypourgeio ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ασφαλιστική ικανότητα

Ήδη, από χθες, απέκτησαν ασφαλιστική ικανότητα όσοι εξόφλησαν ή ρύθμισαν έως την 6η Μαρτίου, ενώ, όσοι το έπραξαν από την 7η Μαρτίου, θα αποκτήσουν αυτόματα ασφαλιστική ικανότητα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Επενδύουμε στις δεξιότητες των συμπολιτών μας

Αυτό περιλαμβάνει, ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δύο σημεία: την ενίσχυση ενός κλίματος που ενθαρρύνει την ανάληψη ρίσκου, την υποστήριξη των startups και τη διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης σε ευκαιρίες για όλους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο app για τους ναυτικούς αποτυπώνει όλο τον ασφαλιστικό τους βίο

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για τους νέους ναυτικούς, όσο και για τους παλαιότερους, καθώς θα μπορούν να έχουν μηχανογραφημένη εικόνα των τελευταίων χρόνων του ασφαλιστικού τους βίου. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το υπ. Δικαιοσύνης

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός, μέχρι σήμερα ουδεμία πρόνοια έχει υπάρξει με αποτέλεσμα χιλιάδες δικηγόροι και ελευθέροι επαγγελματίες και επιστήμονες να μείνουν ανασφάλιστοι.