Φώτο: ΑΠΕ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπ. Εργασίας

Εισβολή πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο υπουργείο Εργασίας και αφού πέταξαν φέϊγ βολάν αποχώρησαν. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6 προσαγωγές έως αυτή την ώρα.

Εισβολή στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο Ρουβίκωνας. Η γνωστή αναρχική ομάδα, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, εισέβαλε στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 29, ανέβηκε στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο, πέταξε φέιγ βολάν και αποχώρησε, χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Η εισβολή έγινε αντιληπτή από την αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο και γι’ αυτό πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές. Πάντως, τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν επιδίωξαν να προσεγγίσουν τα υπουργικά γραφεία που βρίσκονται στον 7ο και στον 8ο όροφο του κτιρίου. Περιορίστηκαν στους δύο πρώτους ορόφους, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται η ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης, η Γενική Διεύθυνση Εργασίας, οι Γενικές Διευθύνσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και η Εθνική Αναλογιστική Αρχή (ΕΑΑ).

Πάντως, το… στιχάκι που υπήρχε στα φέιγ βολάν που πετάχτηκαν εντός του κτιρίου, έχει τη σημασία του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μαγειρεύει, η ΝΔ σερβίρει, οι πλούσιοι τρώνε και εμείς είμαστε το γεύμα τους!»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΑ: Καταδικάζει απερίφραστα την άθλια επίθεση ενάντια στην Ε. Γιαμαρέλλου

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ τονίζοντας ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη, «απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα κι άνθρωπο, την οποία οφείλουν όλοι να καταδικάσουν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ε. Γιαμαρέλλου

Έξι μέλη της συλλογικότητας μπήκαν στο ιατρείο της κ. Γιαμαρέλλου, κάνοντας της επικριτικές παρατηρήσεις για τις δηλώσεις της περί θείας κοινωνίας και για υποδείξεις της προς τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.