ΓΔ: 787.6 1.65% Τζίρος: 22.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:23:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπ. Εργασίας

Εισβολή πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο υπουργείο Εργασίας και αφού πέταξαν φέϊγ βολάν αποχώρησαν. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6 προσαγωγές έως αυτή την ώρα.

Εισβολή στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο Ρουβίκωνας. Η γνωστή αναρχική ομάδα, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, εισέβαλε στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 29, ανέβηκε στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο, πέταξε φέιγ βολάν και αποχώρησε, χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Η εισβολή έγινε αντιληπτή από την αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο και γι’ αυτό πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές. Πάντως, τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν επιδίωξαν να προσεγγίσουν τα υπουργικά γραφεία που βρίσκονται στον 7ο και στον 8ο όροφο του κτιρίου. Περιορίστηκαν στους δύο πρώτους ορόφους, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται η ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης, η Γενική Διεύθυνση Εργασίας, οι Γενικές Διευθύνσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και η Εθνική Αναλογιστική Αρχή (ΕΑΑ).

Πάντως, το… στιχάκι που υπήρχε στα φέιγ βολάν που πετάχτηκαν εντός του κτιρίου, έχει τη σημασία του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μαγειρεύει, η ΝΔ σερβίρει, οι πλούσιοι τρώνε και εμείς είμαστε το γεύμα τους!»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως τις 19/2 το μεταβατικό διάστημα για τις βεβαιώσεις κίνησης εργαζομένων

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας , έως και τις 19/2/2021 και ώρα 05:59, οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται από και προς την εργασία τους και με τα παλαιά έντυπα.