ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
theatro
Shutterstock

Αναστολή όλων των εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Ηπείρου

Aπό σήμερα 19 έως και την 31η Αυγούστου 2020, αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα όρια της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Ήπειρο, μέχρι τις 31 Αυγούστου κατόπιν σχετικής απόφασης της Περιφέρειας. Η απόφαση έχει αποσταλεί σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους και έχει κοινοποιηθεί στην ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, τη συμβολή όλων στην κοινή προσπάθεια περιορισμού της διάδοσής του και την επιβεβλημένη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την προστασία και ασφάλεια υπαλλήλων και πολιτών και κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά, με απόφαση (Αριθμ. Πρωτ. 110847/755) που υπέγραψε ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτριος Μαυρογιώργος, από σήμερα 19 έως και την 31η Αυγούστου 2020, αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στα όρια της Περιφέρειας Ηπείρου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλαρώνουν τα μέτρα, ανοίγουν θερινά σινεμά και ξεκινούν οι συναυλίες

Το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου σηματοδοτεί το άνοιγμα περαιτέρω δραστηριοτήτων καθώς τα μουσεία ξεκινούν και πάλι να λειτουργούν στις 14 Μαΐου και ανοίγουν τα θερινά σινεμά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS εκπέμπουν καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στον Πολιτισμό

Άμεσα μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων στον πολιτισμό ζητούν 22 σωματεία του οπτικοακουστικού κλάδου με επιστολή τους, προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος

«Πόσοι θεατές παρουσιάστηκαν θετικοί σε τυχαία τεστ;» ρωτάει η ΠΟΘΑ στην επιστολή που απέστειλε προς την κυβέρνηση τονίζοντας πως οι αποφάσεις της οδηγούν σε «οικονομική και ηθική εξόντωση καθώς και στην συκοφάντηση του κλάδου».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό για στήριξη του βιβλίου και του Τύπου

Ανάμεσα στις προτάσεις τους είναι να διατεθεί στον πολιτισμό σημαντικό μέρος των 340 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στη χώρα μας από τα κονδύλια της Επενδυτικής Πρωτοβουλίας για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού.
naupakt limani
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται ως τα τέλη του ΄24 η αποκατάσταση του ενετικού λιμένα στη Ναύπακτο

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, «πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει ποτέ στη Ναύπακτο».