ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Βουλή, αρνητικά και τα 1.820 τεστ

«Το ότι η Βουλή δεν είχε κανένα κρούσμα κορονοϊού αποδεικνύει ότι βουλευτές, υπάλληλοι και κοινοβουλευτικοί συντάκτες υπήρξαν προσεκτικοί και τυχεροί στις διακοπές τους», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Αρνητικά ήταν και τα 1.20 μοριακά τεστ που έγιναν για την covid-19 σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων στη Βουλή, ανάμεσα στους οποίους ήταν και 180 βουλευτές.

Την ικανοποίηση για το θετικό αυτό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Το ότι η Βουλή δεν είχε κανένα κρούσμα κορονοϊού αποδεικνύει ότι βουλευτές, υπάλληλοι και κοινοβουλευτικοί συντάκτες υπήρξαν προσεκτικοί και τυχεροί στις διακοπές τους», ανέφερε. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βουλή η συζήτηση για τον νέο πρόεδρο και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αφού υπάρξει η ακρόαση των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στη λίστα που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει για να διατυπώσει τη γνώμη της.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήρια από τον Κωσταντίνο Τασούλα για το θάνατο του Βασίλη Σαραντίτη

Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων. Ο κ. Σαράντης υπήρξε βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Vouli
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΣτΕ το Προεδρικό Διάταγμα για την κατανομή των βουλευτικών εδρών

Με βάση την τελευταία κατανομή εδρών, δύο έδρες κερδίζει η εκλογική Περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής ενώ από μία έδρα κερδίζουν ο Βόρειος, ο Δυτικός και ο Νότιος τομέας Αθηνών καθώς και η Α΄ εκλογική Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ναι» επί της αρχής της Επιτροπής στο νομοσχέδιο για τη Δικαστική Αστυνομία

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δ. Βερβεσός, χαρακτήρισε ως θετικό βήμα την ίδρυση και λειτουργία Δικαστικής Αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι θα καλύψει αποτελεσματικά την ποιότητα του δικαστικού έργου και την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.
STE-Anastasios Marinos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα για τη συγγραφή της ιστορίας του ΣτΕ με συνεργασία της Βουλής

Το θέμα της συγγραφής της ιστορίας του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτέλεσε το αντικείμενο της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας.