ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο Γ. Ρουπακιάς, που δικάζεται και για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 θα εκδοθεί η απόφαση των δικαστών επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, μετά την ολοκλήρωση πολυετούς ακροαματικής διαδικασίας, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου. 

Η δίκη με πλήθος κατηγορουμένων και διαδίκων, φτάνει στο τέλος της μετά από διαδικασία πέντε και πλέον ετών, και μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων τόσο της πολιτικής αγωγής όσο και της υπεράσπισης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στο σπίτι του στις Βρυξέλλες

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής θα οδηγηθεί για 48 ώρες στα κρατητήρια βελγικού αστυνομικού τμήματος και στη συνέχεια θα βρεθεί ενώπιον δικαστή ο οποίος και θα αποφασίσει εάν θα εκδοθεί ή όχι στην Ελλάδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Μεγαλύτερες ποινές στην ηγετική ομάδα ζητά ο εισαγγελέας

Την έφεση άσκησε ο εισαγγελέας εφετών Στέλιος Κωσταρέλλος που ήταν και ο αναπληρωτής εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι ποινή των 13 ετών μπορεί να φτάσει και τα 15 χρόνια.