Φώτο: Shutterstock

Βελτίωση του καιρού, κατά τόπους νεφώσεις και βροχές σήμερα

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, πρόσκαιρα ισχυρές, που γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ στα ανατολικά.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία. Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα έχουν σήμερα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, πρόσκαιρα αυξημένες θα είναι τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία έως 27 και στα βόρεια έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Στην Κρήτη νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι τοπικά ισχυρά, γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει έως 26 βαθμούς Κελσίου. Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί οι άνεμοι.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις και κατά τόπους βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη.