ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βελτίωση του καιρού, κατά τόπους νεφώσεις και βροχές σήμερα

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, πρόσκαιρα ισχυρές, που γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ στα ανατολικά.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία. Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα έχουν σήμερα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, πρόσκαιρα αυξημένες θα είναι τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία έως 27 και στα βόρεια έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Στην Κρήτη νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι τοπικά ισχυρά, γρήγορα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει έως 26 βαθμούς Κελσίου. Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.