ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου υπό κατάληψη στο Παγκράτι

Στο κτίριο δεν βρέθηκαν άνθρωποι ούτε κάποια αντικείμενα. Θα ακολουθήσει η σφράγιση του κτιρίου, το οποίο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη από το 2016 στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, ολοκλήρωσε η αστυνομία σήμερα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο κτίριο δεν βρέθηκαν άνθρωποι ούτε κάποια αντικείμενα. Θα ακολουθήσει η σφράγιση του κτιρίου, το οποίο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται πως εχθές η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση στο Κουκάκι, μετά τον εντοπισμό γιάφκας με εκρηκτικά. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η αποθήκη - γιάφκα στην οδό Αναστασίου Ζήνη 126 είχε νοικιαστεί πριν από έναν χρόνο από τον ένα εκ των συλληφθέντων, ο οποίος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα και ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.