Αγώνας δρόμου για την ενίσχυση της Ανοιχτής Πόρτας

Αγώνας δρόμου με κοινωνικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί στην Αργυρούπολη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με τα έσοδα να διατείθενται για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Ένας διαφορετικός αγώνας ζωής θα διεξαχθεί στην Αργυρούπολη καθώς η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει αγώνα δρόμου με τίτλο: «Open Door Run», σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

To «Open Door Run», θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.30 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800μ. για παιδιά. Στην διαδρομή του 1 χλμ, η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το link στο myrace.gr

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε: το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης, οδό: Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 08:00-09:00, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, οδό: Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ, www.eps-ath.gr Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η κορυφαία αθλητική εταιρεία adidas. Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη σε 240 νήπια, παιδιά, εφήβους και ενηλίκες. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στην μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περ. Δυτικής Ελλάδας: Δεν συγχωρούνται λάθη γιατί μπορεί να στοιχίσουν

Τι ανέφεραν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος

Ήταν επί 25 χρόνια επικεφαλής της κυριακάτικης ΑΥΓΗΣ, μέχρι το 2010, στην οποία ήταν αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης και επίσης ένας από τους πρωτεργάτες του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ δίδασκε δημοσιογραφία σε εργαστήριο σπουδών.