ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Στον Πειραιά θα καταπλεύσει το «Mein Shiff 6» με τα 12 κρούσματα

Κατά την άφιξή του στον Πειραιά θα επαναληφθούν τα τεστ στα δώδεκα μέλη του πληρώματος που βγήκαν θετικοί. Οι 922 επιβάτες είχαν υποβληθεί σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν την επιβίβασή τους.

Στον Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει, με εντολή της Πολιτικής Προστασίας, το κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6» μετά από τον εντοπισμό δώδεκα κρουσμάτων κορονοϊού σε μέλη πληρώματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άφιξή του στον Πειραιά θα επαναληφθούν τα τεστ στα δώδεκα μέλη του πληρώματος που βγήκαν θετικοί στην covid-19 ενώ αναμένεται να γίνουν τεστ και στο υπόλοιπο πλήρωμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο κρουαζιερόπλοιο έχουν γίνει 150 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο πλήρωμα, όπου εντοπίστηκαν τα 12 κρούσματα, ενώ στους επιβάτες δεν έχει γίνει κάποιο τεστ ανίχνευσης, καθώς όλοι είχαν υποβληθεί σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα ανοιχτά της Μήλου και αναμένει οδηγίες σε ποιο λιμάνι θα καταπλεύσει, επιβαίνουν 922 επιβάτες και 766 μέλη πλήρωμα. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς-Κέρκυρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρουαζιερόπλοιο, κρουαζιέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Στους 105.000 έφθασαν οι επιβάτες κρουαζιέρας στο επτάμηνο

Μέχρι και το τέλος του 2023, οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον προορισμό Χανιά είναι 61. Τον Αύγουστο αναμένονται 13 πλοία, τον Σεπτέμβριο 13, τον Οκτώβριο 20, τον Νοέμβριο 12 και τον Δεκέμβριο 3 πλοία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδρομές εντός και εκτός Θεσσαλονίκης για τους επιβάτες του «Celestyal Crystal»

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος του πρακτορείου «Κοσμάτος», που πρακτορεύει το κρουαζιερόπλοιο, οι μισοί περίπου επιβάτες του προτίμησαν την περιήγηση στην πόλη συμμετέχοντας στο τετράωρο city tour που έχει διοργανωθεί, με επισκέψεις σε αξιοθέατα.