ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Leroy Merlin: Υποστήριξη του συστήματος υγείας με δωρεές τεχνικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία

Ολοκλήρωσε δωρεά ενίσχυσης του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και δωρεά στη Γ΄ Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Σε δύο δωρεές προχώρησε η Leroy Merlin, συνεχίζοντας την υποστήριξή της στο σύστημα υγείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ολοκλήρωσε δωρεά ενίσχυσης του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (ΓΝΑ Λαϊκό) με παροχή τεχνικού εξοπλισμού για την πλήρη ανακαίνιση επιλεγμένων εγκαταστάσεων καθώς και δωρεά υλικών ανανέωσης των κτιριακών υποδομών της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Με τον νέο αυτό εξοπλισμό, τα νοσοκομεία θωρακίζονται και εκσυγχρονίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν μέρος ενός συνολικού προγράμματος δωρεών σε νοσοκομεία της χώρας που ανακοίνωσε πρόσφατα η Leroy Merlin με στόχο την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Η Brand Communication Business Leader της Leroy Merlin Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: «H έμπρακτη στήριξη του συστήματος υγείας είναι βασική προτεραιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LEROY MERLIN στην Ελλάδα. Ζούμε σε μία εποχή που οι μονάδες υγείας της χώρας μας δοκιμάζονται σκληρά και χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό είναι το δικό μας 'ευχαριστώ' για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν». 

Οι διοικητικοί εκπρόσωποι των νοσοκομείων ανέφεραν:
Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΝΑ Λαϊκό): «Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο παράγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που τόσο έχουμε ανάγκη». 
Γ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ
: «Για όλους εμάς που η κλινική αποτελεί δεύτερο «σπίτι», η νέα της εικόνα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες χάρη στη συνδρομή και τη δωρεά της εταιρίας σας, αποτελεί πια την ολοκλήρωση ενός ονείρου και την επίτευξη ενός μακρόπνοου σχεδίου». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 24.000 ακαδημαϊκές ταυτότητες αποθηκεύτηκαν στο Gov.gr Wallet

Μέσα από τη νέα δυνατότητα, οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν γρήγορα και απλά τη νέα ψηφιακή Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, να την αποθηκεύουν στο κινητό τους και να την επιδεικνύουν, όπου απαιτείται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Κ. Φλώρος, διώκεται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος που παραμένει κρατούμενος το βράδυ της Τετάρτης μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.