ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Giorgos Pitsilis-AADE-diasyndesi mixanon
Φωτο: ΑΠΕ

Παράταση δηλώσεων ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων στη Σάμο

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, παρατείνονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι προθεσμίες για την δήλωση ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων όσων υπάγονται στη ΔΟΥ Σάμου.

Παρατείνονται έως τις 30 Νοεμβρίου οι προθεσμίες δηλώσεων ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που υπάγονται στη ΔΟΥ Σάμου. Τη σχετική απόφαση έλαβε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες του σεισμού που εκδηλώθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες του σεισμού, που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι βόρεια της Σάμου, με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, που υπάγονται στη ΔΟΥ Σάμου, παρατείνονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 οι προθεσμίες:

  • Υποβολής της δήλωσης και καταβολής του ΦΠΑ, που εκπνέει σήμερα, 30/10/2020
  • Υποβολής δηλώσεων παρακρατούμενων φόρων, που εκπνέουν τη Δευτέρα, 2/11/2020.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στη Σάμο παραμένει δύσκολη καθώς οι κάτοικοι ανησυχούν να γυρίσουν στα σπίτια τους καθώς οι ζημιές είναι σημαντικές σε μεγάλο μέρος του νησιού. Στο Νοσοκομείο Σάμου παραμένουν 7 τραυματίες, όλοι εκτός κινδύνου. Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου μετέβησαν 10 πολίτες. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στις οικίες τους. Όλες οι υγειονομικές μονάδες παραμένουν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Γίνονται ψηφιακές οι βεβαιώσεις μητρώου από 6 Ιουλίου

Προσεχώς, οι ψηφιακές Βεβαιώσεις Μητρώου θα συμπληρωθούν και με το ιστορικό μεταβολών των πολιτών κι επιχειρήσεων. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο ζητούνται 40.000 επανεκτυπώσεις βεβαιώσεων από τις ΔΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ κλείνουν ενόψει του νέου έτους

Τη λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ με κάποιες από αυτές να ανοίγουν πάλι στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
xrimata, euro, money, cash
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι κερδίζουν 100.000 ευρώ από την κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ

Το ποσό που θα λάβουν οι τυχεροί φορολογούμενοι θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης κληρώθηκαν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.
Pitsilis, AADE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες είναι οι ημερομηνίες λειτουργίας των εφαρμογών της ΑΑΔΕ

Μέχρι τις 23:00 στις 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτές οι εφαρμογές της ΑΑΔΕ για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους την τελευταία στιγμή. Σε ποιες ημερομηνίες ανοίγουν και πάλι οι εφαρμογές.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες ΔΟΥ μπορείτε να κλείνετε από σήμερα ψηφιακά ραντεβού

Ξεκινάει από σήμερα η λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» όπου ο φορολογούμενος μπορεί να καταθέσει το αίτημα του και να υποβάλλει τα δικαιολογητικά του ηλεκτρονικά. Επεκτείνεται η πλατφόρμα «Τα Ραντεβού» σε ακόμα 27 ΔΟΥ.