ΓΔ: 2513.22 0.84% Τζίρος: 242.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Aegean

ΑEGEAN: Αναστολή δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτή την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης από την ελληνική πολιτεία, η AEGEAN ανακοινώνει ότι υποχρεούται να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 23:59, αναστέλλονται όλες οι επιβατικές πτήσεις του δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτή την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πύργος ελέγχου Βενιζέλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη ΑΠΑ: Νέες συνεργασίες για καλύτερο συντονισμό πτήσεων

Σε ευρεία σύσκεψη με ΥΠΑ, ΑΠΑ, Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, ΔΑΑ, AEGEAN και SKY express συζητήθηκαν μέτρα για τη μείωση των καθυστερήσεων πτήσεων, τον καλύτερο συντονισμό και αναμένεται νέα συνάντηση για τεχνικά θέματα.
Δημήτρης Γερογιάννης Αιγαίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Στα περσινά επίπεδα οι κρατήσεις παρά την κρίση στη Μέση Ανατολή

Συνταρακτικές για τον κλάδο οι επιπτώσεις από τις υπερδιπλάσιες τιμές στα αεροπορικά καύσιμα. Στα 90-115 εκατ. ευρώ το παραπάνω κόστος για την AEGEAN το 2026. Αυξημένη χωρητικότητα 4-5% για ταξίδια στην Ελλάδα, ανθεκτική η ζήτηση.
Αεροπλάνο Aegean Airlines
ΑΓΟΡΕΣ

Aegean: Αυξάνει την τιμή στόχο στα 17,5 ευρώ η Alpha Finance-Axia

Σύσταση «Αγορά» και αυξημένη τιμή στόχο στα 17,5 ευρώ δίνει η Alpha Finance-AXIA για την μετοχή της Aegean, επισημαίνοντας τα σημαντικά περιθώρια ανόδου της μετοχής, παρά την πτώση που καταγράφει λόγω της κρίσης στη Μ. Ανατολή.