ΓΔ: 2687.04 1.26% Τζίρος: 280.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:27
Φώτο: ΑΠΕ

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια, ενώ άνδρας από τη προσωπική φρουρά του υπουργού Υγείας κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των δραστών.

Η γνωστή αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησε εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία».

Στο περιστατικό παρενέβη άνδρας από την προσωπική φρουρά του Βασίλη Κικίλια ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον ένα εκ των δραστών, με τον συλληφθέντα να μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ.

Για την ώρα άγνωστος παραμένει ο συνολικός αριθμός των ατόμων που πραγματοποίησαν την εισβολή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ε. Γιαμαρέλλου

Έξι μέλη της συλλογικότητας μπήκαν στο ιατρείο της κ. Γιαμαρέλλου, κάνοντας της επικριτικές παρατηρήσεις για τις δηλώσεις της περί θείας κοινωνίας και για υποδείξεις της προς τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεμιστοκλέους: Απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη για το ΕΣΥ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη για το ΕΣΥ, τονίζοντας ότι η κριτική είναι αποδεκτή, αλλά όχι η παραποίηση και διαστρέβλωση των γεγονότων.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Απάντηση σε δηλώσεις Θεμιστοκλέους για τη Δημόσια Υγεία

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, τονίζοντας ότι οι επιπλέον ΜΕΘ προέρχονται κυρίως από δωρεές και πως το προσωπικό στα νοσοκομεία παραμένει λιγότερο απ’ το 2019, παρά τις κρίσεις και τα κονδύλια.
Υπουργείο Υγείας πινακίδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εταιρεία αποκαλύπτει «αόρατη» περιουσία Υπ. Υγείας προς όφελος πολιτών

Το Υπουργείο Υγείας ξεκινά ψηφιακή καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του για καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση με μακροχρόνια ενοίκια και άλλους τρόπους, χωρίς πρόθεση πώλησης, όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο «Σωτηρία» ξεκινά λειτουργία Φεβρουάριο 2027

Σε πέντε μήνες ξεκινούν τη λειτουργία τους το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο, η μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, ο νέος αξονικός τομογράφος και τα εργαστήρια στο «Σωτηρία», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδ. Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του.
Υπουργείο Υγείας πινακίδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές στα προϊόντα που αγγίζουν το πόσιμο νερό από τέλος 2026

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει για τις νέες ευρωπαϊκές απαιτήσεις σε υλικά που έρχονται σε επαφή με νερό ανθρώπινης κατανάλωσης, επισημαίνοντας πως από 31/12/2026 θα απαιτείται ευρωπαϊκό πιστοποιητικό συμμόρφωσης για αυτά τα προϊόντα.