ΓΔ: 1447.78 0.88% Τζίρος: 63.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:21:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στο πολιτικό γραφείο του Β. Κικίλια, ενώ άνδρας από τη προσωπική φρουρά του υπουργού Υγείας κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των δραστών.

Η γνωστή αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησε εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία».

Στο περιστατικό παρενέβη άνδρας από την προσωπική φρουρά του Βασίλη Κικίλια ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον ένα εκ των δραστών, με τον συλληφθέντα να μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ.

Για την ώρα άγνωστος παραμένει ο συνολικός αριθμός των ατόμων που πραγματοποίησαν την εισβολή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ε. Γιαμαρέλλου

Έξι μέλη της συλλογικότητας μπήκαν στο ιατρείο της κ. Γιαμαρέλλου, κάνοντας της επικριτικές παρατηρήσεις για τις δηλώσεις της περί θείας κοινωνίας και για υποδείξεις της προς τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι γιατροί με τους εμβολιασμoύς για Covid-19 από τα φαρμακεία

«Η κουλτούρα εμβολιασμού, που οδηγεί στη διαρκή, έγκαιρη και συνεπή εμβολιαστική κάλυψη καλλιεργείται μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης ιατρού ασθενούς, κυρίως, και δευτερευόντως, μέσω διαρκών προωθητικών δράσεων στο ευρύ κοινό» ανέφερε ο ΠΙΣ.
Xrisoxoidis, Hrisoxoidis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΔΕ για το γλέντι στο «Ερυθρός Σταυρός» διέταξε ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Προηγήθηκε καταγγελία και βίντεο που ανήρτησε στα social media ο Παύλος Πολάκης. Στα πλάνα φαίνεται μια ορχήστρα να παίζει ζωντανή μουσική, ενώ οι εργαζόμενοι χορεύουν και διασκεδάζουν την ώρα που από πίσω τους περνούν φορεία με ασθενείς.