ΓΔ: 1424.95 0.52% Τζίρος: 24.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:08:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.

Επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας η Ελληνική Αστυνομία και το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Παρεμπορίου. Βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 24.500 ευρώ.

Κοινή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν η Ελληνική Αστυνομία και το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συμμετοχή και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δ. Αθηναίων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, έγιναν 20 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις που αφορούσαν σε ελλείψεις παραστατικών και αδείας και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 24.500 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη σε ανάλογες επιχειρήσεις, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες δράσεις κατά του παρεμπορίου στην Αττική

Συνεχίστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες οι έλεγχοι εναντίον του παρεμπορίου, από το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Παρεμπορίου και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Paremporio-Athens
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες επιχειρήσεις κατά του παρεμπορίου σε 4 περιοχές της Ελλάδας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Σε Χερσόνησο, Μάλια, Θεσσαλονίκη και Αγ. Αναργύρους οι νέες δράσεις του ΣΥΚΕΑΑΠ και της Γ.Γ. Εμπορίου.