ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στο Startups d.Day 2019

'Εως τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο Startups d.Day 2019.

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο Startups d.Day 2019 ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), λόγω της αυξημένης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους στο διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον ΣΕΠΕ, έως τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 24:00, ανακοινώνει.

Eυκαιρία ανάδειξης καινοτόμων επιχειρήσεων

Στόχος του Startups d.Day 2019 που υλοποιείται στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου 2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είναι να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στη διεθνή αγορά.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Οι εταιρείες θα πρέπει να έχουν προϊόν/ λύση είτε έτοιμο/ η είτε σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept) και να έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται την τελευταία πενταετία προκειμένου να συμμετάσχουν.

Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/ λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες, κ.ά., στο πλαίσιο του συνεδρίου, να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους, ενώ για τις διακριθείσες εταιρείες θα υπάρχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή τους.

Ανάμεσα στα οφέλη που θα κερδίσουν οι διακριθείσες εταιρείες είναι η δωρεάν εγγραφή στο ΣΕΠΕ και δωρεάν συνδρομή για το 2020, η δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις και οι ευκαιρίες δικτύωσης με επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΠΕ αλλά και με εξειδικευμένους επενδυτές και σχετικά funds για μελλοντικές συνεργασίες. Σημαντική επίσης είναι και η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν startups επιχειρήσεις από τις επιχειρήσεις CISCO, ΙΒΜ, LENOVO, ORACLE, κ.ά. Η συνολική αξία των υπηρεσιών για συμμετοχή στις εν λόγω πρωτοβουλίες εκτιμάται άνω των 130.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Startups d.Day 2019 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο deforum.sepe.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Junior Achievement Greece παρουσιάζει τις νέες μαθητικές «start up»

Το Junior Achievement Greece ιδρύθηκε το 2005 και είναι μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού μαθητικής επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.