ΓΔ: 2266.42 -1.26% Τζίρος: 288.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Νοσοκομειακή κλίνη Υγεία
Μοντέρνα νοσοκομειακή κλίνη στο Υγεία, έτοιμη για ασθενείς σε σύγχρονο περιβάλλον.

Το Ερρίκος Ντυνάν ενισχύει το ΕΣΥ με 50 κλίνες νοσηλείας και 14 ΜΕΘ

Το Ερρικός Ντυνάν θα βοηθήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε να απελευθερωθούν κλίνες και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για να νοσηλευθούν ασθενείς με κορονοϊό καθώς οι ανάγκες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να βρίσκεται υπό πίεση καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού καθημερινά παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ αυξάνονται συνεχώς οι διασωληνωμένοι, και οι ανάγκες για ΜΕΘ γίνονται όλο και μεγαλύτερες, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανταποκρινόμενo στις ανάγκες της Πολιτείας, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς.  

Για την πρωτοβουλία του νοσηλευτικού κέντρου και την απόφαση να συνεπικουρήσει το ΕΣΥ, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid–19, η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχει ήδη ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Το Ερρίκος Ντυνάν, από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της πανδημίας, αναπροσάρμοσε τα υπάρχοντα σχέδια έκτακτης ανάγκης και δημιούργησε την Ομάδα Διαχείρισης Πανδημίας, η οποία συνεδριάζει καθημερινά και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασθενών, του προσωπικού και των οικογενειών τους. 

Η διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία, όσο στο ΤΕΠ και στους νοσηλευτικούς θαλάμους. Η επιτυχής οργάνωση αυτής της διαδικασίας αποτυπώνεται στη μηδενική διασπορά της Covid–19 λοίμωξης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοπίο Τενερίφης Ισπανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τενερίφη: Το κρουαζιερόπλοιο θα εκκενωθεί μέχρι αύριο το απόγευμα

Η απομάκρυνση των επιβατών από το κρουαζιερόπλοιο με εστία χανταϊού στην Τενερίφη θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί έως το απόγευμα της Δευτέρας, με προτεραιότητα στους Ισπανούς, σύμφωνα με την υπουργό Υγείας της Ισπανίας.
Διάδρομος νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά οργάνων σε πέντε ασθενείς από το Ερρίκος Ντυνάν

Μια 61χρονη από την Εύβοια, που κατέληξε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας στη ΜΕΘ του Ερρίκος Ντυνάν, χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπους μέσω δωρεάς οργάνων, μετά από απόφαση της οικογένειάς της. Το ήπαρ μεταμοσχεύτηκε σε ασθενή στην Ιταλία.