ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
nosokomeio, ygeia
Φώτο: Panayiotis Tzamaros / SOOC

Το Ερρίκος Ντυνάν ενισχύει το ΕΣΥ με 50 κλίνες νοσηλείας και 14 ΜΕΘ

Το Ερρικός Ντυνάν θα βοηθήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε να απελευθερωθούν κλίνες και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για να νοσηλευθούν ασθενείς με κορονοϊό καθώς οι ανάγκες γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να βρίσκεται υπό πίεση καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού καθημερινά παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ αυξάνονται συνεχώς οι διασωληνωμένοι, και οι ανάγκες για ΜΕΘ γίνονται όλο και μεγαλύτερες, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανταποκρινόμενo στις ανάγκες της Πολιτείας, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς.  

Για την πρωτοβουλία του νοσηλευτικού κέντρου και την απόφαση να συνεπικουρήσει το ΕΣΥ, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid–19, η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center έχει ήδη ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Το Ερρίκος Ντυνάν, από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της πανδημίας, αναπροσάρμοσε τα υπάρχοντα σχέδια έκτακτης ανάγκης και δημιούργησε την Ομάδα Διαχείρισης Πανδημίας, η οποία συνεδριάζει καθημερινά και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασθενών, του προσωπικού και των οικογενειών τους. 

Η διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία, όσο στο ΤΕΠ και στους νοσηλευτικούς θαλάμους. Η επιτυχής οργάνωση αυτής της διαδικασίας αποτυπώνεται στη μηδενική διασπορά της Covid–19 λοίμωξης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ

«Οι νέοι θα μπορούν να μπούνε στο gov.gr για να κάνουν την αίτησή τους με τους κωδικούς taxitsnet. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει κωδικούς θα πρέπει να πάει στο ΚΕΠ», τόνισε ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης.