ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
epithesi
Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολοτόφ κατά αστυνομικών

Περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα, με βόμβες μολότοφ, σε διμοιρία αστυνομικών που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Δημητρίου Γούναρη, στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα, με βόμβες μολότοφ, σε διμοιρία αστυνομικών που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Δημητρίου Γούναρη, στη Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς. Έγιναν επτά προσαγωγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαία Αττικής: Δέκα συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Σε 10 συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε χθες το βράδυ στην πλατεία Λυκαβηττού, ενώ παράλληλα βεβαίωσε 82 παραβάσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τα Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα

Τα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» μπορούν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία της πόλης και να αναβαθμίσουν τις τοπικές αγορές, προσφέροντάς τους μια πιο ισχυρή και ανανεωμένη ταυτότητα εμπορικής κουλτούρας, πολιτισμού, ιστορίας, πρασίνου και καινοτομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το «σαφάρι» για την πάταξη του παρεμπορίου

Σημαντική αύξηση, ύψους 51%, παρουσίασαν οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν κατά του παρεμπορίου το διάστημα 02.09.2019 – 14.09.2019  σε σχέση με εκείνες μεταξύ 9.08.2019 και 30.08.2019. Επίσης, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αυξήθηκαν κατά 106%.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.