ΓΔ: 2709.91 0.08% Τζίρος: 470.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
epithesi
Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολοτόφ κατά αστυνομικών

Περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα, με βόμβες μολότοφ, σε διμοιρία αστυνομικών που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Δημητρίου Γούναρη, στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα, με βόμβες μολότοφ, σε διμοιρία αστυνομικών που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Δημητρίου Γούναρη, στη Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς. Έγιναν επτά προσαγωγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαία Αττικής: Δέκα συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Σε 10 συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε χθες το βράδυ στην πλατεία Λυκαβηττού, ενώ παράλληλα βεβαίωσε 82 παραβάσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τα Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα

Τα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» μπορούν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία της πόλης και να αναβαθμίσουν τις τοπικές αγορές, προσφέροντάς τους μια πιο ισχυρή και ανανεωμένη ταυτότητα εμπορικής κουλτούρας, πολιτισμού, ιστορίας, πρασίνου και καινοτομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το «σαφάρι» για την πάταξη του παρεμπορίου

Σημαντική αύξηση, ύψους 51%, παρουσίασαν οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν κατά του παρεμπορίου το διάστημα 02.09.2019 – 14.09.2019  σε σχέση με εκείνες μεταξύ 9.08.2019 και 30.08.2019. Επίσης, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αυξήθηκαν κατά 106%.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία

Στην τελική φάση βρίσκεται η ίδρυση του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Εγνατίας Οδού, που θα εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, με έδρα τα διόδια Πολυμύλου και αρμοδιότητα το τμήμα μέχρι τα δυτικά Γρεβενά.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 48χρονου με ποινή 35 ετών για απάτες και πλαστογραφίες

Συνελήφθη 48χρονος στη Νέα Μάκρη μετά από έρευνες της αστυνομίας. Είχε καταδικαστεί σε 35 χρόνια φυλάκισης για απάτη, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων και ηθική αυτουργία, ενώ εξαπατούσε πολίτες αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.