ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: υπουργείο Ναυτιλίας

Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης

Η κατάσταση της υγείας του κ. Πλακιωτάκη είναι καλή και παραμένει στο σπίτι του τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν εχθές ο Χάρης Θεοχάρης και ο Μάνος Κόνσολας.

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώθηκε αργά το βράδυ χθες Δευτέρα ότι ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό έπειτα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Πλακιωτάκη είναι καλή και παραμένει στο σπίτι του τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται πως εχθές σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, καθώς είχαν επαφή με συνεργάτη τους στο υπουργείο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι κ.κ. Θεοχάρης και Κόνσολας υπεβλήθησαν ήδη σε τεστ, τα οποία βρέθηκαν αρνητικά ενώ θα επαναλάβουν το τεστ στο τέλος της εβδομάδας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλατφόρμα για να προμηθευτούν self test οι εργαζόμενοι στη ναυτιλία

Όπως εξήγησε ο υπουργός Ναυτιλίας, η νέα πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί θα είναι αντίστοιχη του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Καλά νέα για τον επαναπατρισμό Ελλήνων, μελών πληρώματος του φορτηγού πλοίου Angelic Power.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνητικά όλα τα χθεσινά δείγματα από Πειραιά και Ραφήνα

Την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κορονοϊό COVID-19 κατά την διάρκεια της επιστροφής των εκδρομέων με τα πλοία της ακτοπλοΐας ζήτησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο του υπ. Ναυτιλίας το μεταφορικό ισοδύναμο για Κρήτη

Στη συνάντηση με τα επιμελητήρια του νησιού επισημάνθηκαν τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι πρωτοβουλίες για την εφαρμογή του μέτρου ιδίως στις μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και στον πρωτογενή τομέα.
Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.