ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Συνελήφθη για χρέη ο Μπάμπης Βωβός, οδηγείται στον Εισαγγελέα

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του για χρέη συνελήφθη ο 87χρονος Μπάμπης Βωβός, ενώ σήμερα το πρωί οδηγείται στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.  

Σύμφωνα με το protothema.gr, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Ο κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνελήφθη την Κυριακή, στην περιοχή της Κηφισιάς από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά από εισαγγελική παραγγελία για χρέη. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στον Πειραιά, έρευνες για εγκλωβισμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο παλιό κτίριο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης ενώ την ώρα της κατάρρευσης υπήρχαν εργάτες - οικοδόμοι, 3 από τους οποίους τραυματίστηκαν ελαφρά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.