ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Κώστας Μπετινάκης

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και μέλος και γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Κώστας Μπετινάκης.

Από το 1968 εργάστηκε σε θέση ευθύνης στον τομέα διεθνών ειδήσεων στις αθηναϊκές εφημερίδες (Ακρόπολις, Σημερινά, Ελευθεροτυπία, Μεσημβρινή, Έθνος, Τα ΝΕΑ) και διετέλεσε υπεύθυνος εξωτερικού δελτίου, αρχισυντάκτης, διευθυντής ειδήσεων στο ραδιόφωνο στην ΕΡΤ, το 2002 ίδρυσε το ηλεκτρονικό περιοδικό www.styx.gr και συνέχισε να αρθρογραφεί μέχρι τέλους στην ιστοσελίδα www.zougla.gr

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, μέλος και γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιαστικής δημοσιογραφικής παράταξης Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
Trofima, Super Market, laxanika, lahanika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

Και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Γαλλία) οι καταναλωτές όταν αγοράζουν προϊόντα διατροφής, δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στη «φυσικότητα» των τροφίμων, καθώς τα θεωρούν πιο υγιεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση για τα νέα ευρήματα έγινε από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Φιλοξένη Αϊτατόγλου στην 36η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.