ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
arxiepiskopos Ieronimos, ekklisia
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύονταν από τις 16 Νοεμβρίου καθώς ήταν θετικός στον κορονοϊό και είχε εμφανίσει πυρετό και άλλα συμπτώματα.

Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό έλαβε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Νοεμβρίου με κορονοϊό, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση από το νομοσοκομείο..

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου είχε βελτιωθεί σημαντικά από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου, έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει νοσηλευόμενος το Σαββατοκύριακο για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα (πυρετό).

Κατόπιν αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη covid και στη συνεχεία μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

koronoios, EODY
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για τρίτο κύμα πανδημίας με πολλά θύματα

Οι εικόνες που σημειώθηκαν σε όλη την Ελλάδα ανήμερα των Θεοφανείων προβληματίζει τους επιστήμονες που προειδοποιούν οτι θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες, ενώ το ΕΣΥ είναι πολύ πιεσμένο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου, για προληπτικούς λόγους, καθώς η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία, ωστόσο στις 20 του μήνα παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίδραση της Εκκλησίας στην απόφαση της κυβέρνησης για τις λιτανείες

Σήμερα, που ο κίνδυνος της πανδημίας φαίνεται να απειλεί εκ νέου τη χώρα μας, η Εκκλησία μας, και πάλι, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιερά Συνόδου.