ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astynomia, grigoropoulos
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Κλειστοί 18 σταθμοί του μετρό και 6 τρένου με απόφαση της Αστυνομίας

Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε κι άλλους σταθμούς μετρό, ενώ κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του τρένου από Καλλιθέα μέχρι Κ.Πατήσια. Κλειστό και το τραμ.

Αποκλείει τους περισσότερους σταθμούς μετρό και τρένου η Ελληνική Αστυνομία, ανήμερα της 12ης επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου καθώς με νέα εντολή έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό  «Πανόρμου», «Αμπελόκηποι», «Συγγρού Φιξ», «Ν. Κόσμος», «Δάφνη», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας», «Κεραμεικός», «Μεταξουργείο», «Αττική», «Σεπόλια», «Ευαγγελισμός» και «Μ. Μουσικής».

Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί «Θησείο», «Πετράλωνα», «Καλλιθέα», «Κ.Πατήσια», «Αγ. Νικόλαο». Από τις 8 το πρωί ήταν κλειστοί οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια» στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό.

Παράλληλα με νέα εντολή της Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Αιγαίο» στη Ν. Σμύρνη έως το «Σύνταγμα». Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, ωστόσο δε θα πραγματοποιούν στάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, όπως και την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, από τις 05.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα έχει επιβληθεί απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας, θέλοντας να αποτραπεί οποιαδήποτε περίπτωση συγκέντρωσης.

Για τους παραβάτες, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε αυτες.

Τα μέτρα που έχει λάβει η Ελληνική Αστυνομία είναι ίδια με την ημέρα του Πολυτεχνείου καθώς 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα προκειμένου να κατευθύνονται από αέρος οι επίγειες δυνάμεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.