ΓΔ: 1435.57 -0.91% Τζίρος: 73.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:49:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Ανακοινώσεις από Στ. Πέτσα το μεσημέρι για τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στις 19:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Συνεδριάζει το υπουργικό στις 11.

Ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στις 13:30, θα κάνει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. 

Επίσης στις 19:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Εξάλλου, το πρωί στις 11 συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Petsas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολικό lockdown ξανά για μια εβδομάδα, στόχος το άνοιγμα των σχολείων 11/1

Από αύριο Κυριακή, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Τέλος σε click away, βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, ΚΤΕΟ, κλείνουν οι εκκλησίες. Επανέρχεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 09.00 το βράδυ.