ΓΔ: 900.23 -0.41% Τζίρος: 4.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:01:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παράσταση διαμαρτυρίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ΝΝ

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν έξω από τα γραφεία της ΝΝ οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, το πρωί της Πέμπτης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συμβάσεις τους με την εταιρεία.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, την Πέμπτη, στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ, στη Λ. Συγγρού 198.

Αυτό γνωστοποιεί με ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του σελίδα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ Δ. Γαβαλάκης, και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης αναφέρει ότι το επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στη σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Eurolife παρουσιάζει ένα νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ασφαλίστρων για τα αυτοκίνητα

Ένας σημαντικός παράγοντας που επιβαρύνει τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων είναι και το αυξημένο κόστος επισκευών που οδηγούν σε αύξηση των αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επακόλουθα στην αύξηση των ασφαλίστρων.
atyxima-troxaio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 2,4 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι τα τροχαία δυστυχήματα έχουν καταγράψει εντυπωσιακή μείωση την τελευταία δεκαετία με τους νεκρούς να μειώνονται κατά 50%, το οικονομικό κόστος εκτοξεύεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων και οι υλικές ζημιές.