ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παράσταση διαμαρτυρίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ΝΝ

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν έξω από τα γραφεία της ΝΝ οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, το πρωί της Πέμπτης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συμβάσεις τους με την εταιρεία.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, την Πέμπτη, στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ, στη Λ. Συγγρού 198.

Αυτό γνωστοποιεί με ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του σελίδα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ Δ. Γαβαλάκης, και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης αναφέρει ότι το επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στη σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το υπ. Δικαιοσύνης

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός, μέχρι σήμερα ουδεμία πρόνοια έχει υπάρξει με αποτέλεσμα χιλιάδες δικηγόροι και ελευθέροι επαγγελματίες και επιστήμονες να μείνουν ανασφάλιστοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ομίλου Ιnfotrust με τρία νέα ειδικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Infotrust, θα προσφέρει τα προϊόντα «ΠΑΟΚ Ασφάλεια», «ΠΑΟΚ Υγεία» και «ΠΑΟΚ Ενέργεια» στους φιλάθλους της ομάδας που υπολογίζονται σε 1,5-2 εκατομμύρια εντός και εκτός Ελλάδας.