Φώτο: Shutterstock

Παράσταση διαμαρτυρίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ΝΝ

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν έξω από τα γραφεία της ΝΝ οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, το πρωί της Πέμπτης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συμβάσεις τους με την εταιρεία.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, την Πέμπτη, στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ΝΝ, στη Λ. Συγγρού 198.

Αυτό γνωστοποιεί με ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του σελίδα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ι. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι «το Επιμελητήριο επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, υποστηρίζει τα μέλη του, μεριμνά γι΄ αυτά, για την πρόοδό τους, τον εκσυγχρονισμό τους, την εξέλιξή τους στην αγορά. Η στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, όπως τώρα στην περίπτωση της ΝΝ, είναι σταθερή και διαχρονική. Επιδίωξη του Επιμελητηρίου είναι να συντελεί στην ομαλή λειτουργία της αγοράς η οποία διασφαλίζεται και με την εφαρμογή των νόμων».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΕΑ Δ. Γαβαλάκης, και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης αναφέρει ότι το επιμελητήριο είναι κοντά στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στηρίζει την προσπάθεια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που ζητούν να αποτυπωθεί στη σύμβασή τους με την ΝΝ όλα όσα με ακρίβεια αναφέρει ο νόμος 4583/18 και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφαία στελέχη στο 1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Στόχος είναι να αναδειχθεί ο θεσμός των Επαγγελματικών Ταμείων, τα οφέλη και οι αξίες που μπορούν να προσδώσουν στην κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις με την εξασφάλιση ενός επαρκούς συνταξιοδοτικού εισοδήματος.