ΓΔ: 891.3 -0.38% Τζίρος: 65.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bread factory

Bread Factory: Έκπτωση 20% σε μακροχρόνια άνεργους έως 6 Ιανουαρίου

Η έκπτωση έχει ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου, ενώ όπως αναφέρει η εταιρεία στόχο έχει να στηρίξει τις «ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους».

Την παροχή έκπτωσης 20% σε μακροχρόνια ανέργους μεταξύ 14 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η εταιρεία Bread Factory. 

Όπως τονίζει «αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, αλλά θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κατά τη δύσκολη περίσταση της πανδημίας, που προκαλεί ακολουθία οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών για τον τόπο μας, τα Bread Factory έχουν αναπτύξει ένα οργανωμένο σχέδιο ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας. 

Στα πλαίσια αυτά στηρίζουμε τους μακροχρόνια ανέργους καθώς ξεκινήσαμε και παρέχουμε έκπτωση σε όλα τα καταστήματα μας κατά 20% σε όλα τα είδη για το διάστημα 14/12 έως 6/1.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η κάλυψη των αναγκών, που διευρύνονται τις συγκεκριμένες μέρες σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά με έμφαση στις ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Έως 13/9 οι αιτήσεις για 5.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να μην έχει μειώσει το προσωπικό της κατά το τρίμηνο πριν από την αίτηση και να μην έχει λάβει χρηματοδότηση από κρατική ενίσχυση άνω των 200.000 ευρώ τα προηγούμενα 3 έτη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης, στην οποία περιλαμβάνεται πρόταση επιχειρηματικού σχεδίου.