ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bread factory

Bread Factory: Έκπτωση 20% σε μακροχρόνια άνεργους έως 6 Ιανουαρίου

Η έκπτωση έχει ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου, ενώ όπως αναφέρει η εταιρεία στόχο έχει να στηρίξει τις «ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους».

Την παροχή έκπτωσης 20% σε μακροχρόνια ανέργους μεταξύ 14 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η εταιρεία Bread Factory. 

Όπως τονίζει «αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, αλλά θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κατά τη δύσκολη περίσταση της πανδημίας, που προκαλεί ακολουθία οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών για τον τόπο μας, τα Bread Factory έχουν αναπτύξει ένα οργανωμένο σχέδιο ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας. 

Στα πλαίσια αυτά στηρίζουμε τους μακροχρόνια ανέργους καθώς ξεκινήσαμε και παρέχουμε έκπτωση σε όλα τα καταστήματα μας κατά 20% σε όλα τα είδη για το διάστημα 14/12 έως 6/1.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η κάλυψη των αναγκών, που διευρύνονται τις συγκεκριμένες μέρες σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά με έμφαση στις ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DYPA, DIPA, YPOYRGEIO ERGASIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Στους 1.028.123 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο

Από τα 1.028.123 άτομα, 500.602 (ποσοστό 48,7%) άτομα είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 527.521 (ποσοστό 51,3%) είναι εγγεγραμμένα για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης θέσεων εργασίας της ΔΥΠΑ

Η ΔΥΠΑ επιχειρεί να ισχυροποιήσει τον διαμεσολαβητικό της ρόλο στην αγορά εργασίας και να «χτίσει» μία αμφίδρομη και ουσιαστική σχέση με τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας.