ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την περιφέρεια Αττικής

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ και όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Μοσχάτου.

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής που επέλεξε φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Διαβιώνοντας, όπως όλοι, μία πρωτόγνωρη συγκυρία, δεν θα μπορούσε παρά να συμβάλει ώστε αυτές οι γιορτές να έχουν το φως και τη μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι. Γι' αυτό η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition.

Συναισθανόμενη το ιδιαίτερο πλαίσιο αυτών των γιορτών και παραμένοντας στο κλίμα των ημερών, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί το ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline με την Περιφέρεια Αττικής».

Από την παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου στις 20:00 και μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ σε ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, η Περιφέρεια Αττικής έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν - δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς - στην επίσημη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis  αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwn, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

Με αφορμή την έναρξη των διαδικτυακών εορταστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline», ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απηύθυνε εορταστικό μήνυμα: «Σε λίγες ημέρες αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μας στέρησε πολλά. Αυτό όμως που δεν πρέπει να στερηθούμε είναι η χαρά και η λάμψη των γιορτών, έστω και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες - και ο πολιτισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Γι αυτόν το λόγο, η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει για την περίοδο των εορτών ένα πλούσιο διαδικτυακό πολιτιστικό πρόγραμμα, ελεύθερα διαθέσιμο, ποιοτικό και πολυσυλλεκτικό. Συναυλίες από καταξιωμένους ερμηνευτές, παιδικές παραστάσεις και παραμύθια, θα ζωντανέψουν στο σπίτι μας το πνεύμα των αγίων ημερών, με την ευχή και την ελπίδα του χρόνου να απολαύσουμε τις γιορτές όλοι μαζί. Χρόνια πολλά, με υγεία και ασφάλεια για εσάς και τις οικογένειές σας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

parelasi-syntagma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παρελάσεις και άλλα δρώμενα οι δήμοι της Αττικής τιμούν την 25η Μαρτίου

Οι πόλεις ήδη έχουν σημαιοστολιστεί, τα Δημαρχεία παραμένουν φωτισμένα και τις βραδινές ώρες, ορίστηκαν από τους δημάρχους οι τελετάρχες και σήμερα, 25η Μαρτίου από το πρωί, ξεκινά το επίσημο πρόγραμμα.
Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι το Παρατηρητήριο θα δώσει τη δυνατότητα αφενός να καταγράφεται η πραγματική εικόνα των περιβαλλοντικών αναγκών, αφετέρου να σχεδιάζονται δράσεις θωράκισης του φυσικού περιβάλλοντος.
Nikos Hardalias, Nikos Xardalias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορίστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Αττικής

Στο νέο διοικητικό σχήμα, ορίστηκε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση αναπληρωτής περιφερειάρχης, θέση στην οποία τοποθετήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Χριστίνα Κεφαλογιάννη.