ΓΔ: 2598.72 0.16% Τζίρος: 271.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:15
Φώτο: Shutterstock

Λιακάδα με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Αραιές νεφώσεις στο Αιγαίο, την Εύβοια, την Κρήτη, το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά που κατά περιόδους στο Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι πυκνότερες αναμένονται σήμερα. Από 17 έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα, από 16 έως 23 στη Θεσσαλονίκη.

Αραιές νεφώσεις στο Αιγαίο, την Εύβοια, την Κρήτη, το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά που κατά περιόδους στο Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι πυκνότερες αναμένονται σήμερα, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως για την Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 22, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 9 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 27, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 23 και στην Κρήτη από 15 έως 26.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδοποίηση 112: Περιορίστε τις μετακινήσεις στη Σκιάθο λόγω κακοκαιρίας

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Σκιάθου, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στο νησί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά αύριο σχολεία και παιδικοί σταθμοί στην Κω λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στην Κω με απόφαση του δημάρχου, λόγω της επιδείνωσης του καιρού και για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Ισχυρός κυκλώνας Αυστραλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές βροχές και επικίνδυνες καταιγίδες, 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές της χώρας

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού προβλέπονται τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης, αφού η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε τχθεςην Δευτέρα σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.