ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΕΛΑΣ: Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και τοποθετήσεις νέων στελεχών

Ο Γ. Γιάννινας, μέχρι σήμερα Αττικάρχης, προήχθη σε αντιστράτηγος, ενώ το συμβούλιο έκρινε διατηρητέους 17 υποστράτηγους και αποστράτευσε τέσσερις.

Ο μέχρι σήμερα Αττικάρχης, Γεώργιος Γιάννινας, προήχθη από υποστράτηγος σε αντιστράτηγος, κατά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., για την κάλυψη της θέσης που έμεινε κενή μετά την αποστρατεία του επιτελάρχη, Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Ο κ. Γιάννινας τοποθετείται στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, καθώς μετά τις κρίσεις των υποστρατήγων, έγιναν από τον Αρχηγό Μιχάήλ Καραμαλάκη και οι τοποθετήσεις των αντιστρατήγων.

Η κρίση των 22 υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας (20 Γενικών Καθηκόντων και 2 Ειδικών Καθηκόντων), ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού και τη συμμετοχή των αντιστρατήγων του Σώματος, Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα.

Το Συμβούλιο, εκτός από την προαγωγή του κ. Γιάννινα, έκρινε διατηρητέους 17 υποστράτηγους και αποστράτευσε τέσσερις.

Διατηρητέους έκρινε τους κατωτέρω υποστρατήγους: Γεώργιο Καστάνη, Παρασκευά Σανιδά, Αντώνιο Ρουτζάκη, Λάζαρο Μαυρόπουλο, Γεώργιο Κανέλλο, Πέτρο Τζεφέρη, Γεώργιο Δούβαλη, Ηλία Κοσσυβάκη, Ελευθέριο Γκαρίλα, Σπυρίδωνα Σκλάβο, Νικόλαο Σπανουδάκη, Χρήστο Κονδύλη, Δημήτριο Μάλλιο, Εμμανουήλ Δασκαλάκη, Ελευθέριο Ντουρουντού και τους ειδικών καθηκόντων Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό - Ιατρό) και Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, έκρινε τους Αβραάμ Αϊβαζίδη, Ιωσήφ Κανακουσάκη, Γεώργιο Παππά και Γεώργιο Θεοδωρόπουλο, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, ενώ θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τοποθετήθηκαν οι αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

  • Ανδρέας Δασκαλάκης, ως Υπαρχηγός του Σώματος.
  • Κωνσταντίνος Σκούμας, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
  • Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και
  • Γεώργιος Γιάννινας ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι κρίσεις συνεχίζονται με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.