ΓΔ: 1417.71 0.01% Τζίρος: 8.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:13:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κλειστά αύριο τα σχολεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω καιρικών συνθηκών

Ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης παραμένει σε κατάσταση 24ωρης επιφυλακής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω της πρόγνωσης για συνεχιζόμενο παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προς αποφυγή ατυχημάτων κατά την προσέλευση και την αποχώρηση από τις σχολικές μονάδες. Για τους ίδιους λόγους, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης παραμένει σε κατάσταση 24ωρης επιφυλακής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Στον Δήμο Καλαμαριάς κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και μεθαύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. «Παρ' όλο που όλοι οι δρόμοι της Καλαμαριάς είναι προσπελάσιμοι και τα συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν, ο συνδυασμός ολικού παγετού και συνθηκών λειτουργίας λόγω covid (με ανοιχτά παράθυρα) και δεδομένης της τηλεκπαίδευσης που εφαρμόζεται, οδήγησαν στην απόφαση αυτή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη στον Δήμο Θερμαϊκού. Νωρίτερα, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοίνωσε ότι λόγω του πολύ μεγάλου συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο), καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεροποντή μαζί με έντονη χαλαζόπτωση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη.
europa 2 celestyal crystal thessaloniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη αποκτά 234 νέες θέσεις στάθμευσης στον ΟΛΘ

Ο ΟΛΘ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και άμεσα κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης. Οι νέες θέσεις θα παραδοθούν σταδιακά, οι πρώτες 84 μέχρι τα τέλη Απριλίου και οι υπόλοιπες μέχρι τα τέλη Μαΐου.