ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
KINAL
Shutterstock

«H μάχη κατά του φασισμού συνεχίζεται» λέει η Φ. Γεννηματά

Αναφερόμενη στην τιμή προς όσους πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό, η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η μάχη κατά του φασισμού, συνεχίζεται.

Τη σημασία της εθνικής ομοψυχίας και της ενότητας επισήμανε στο μήνυμά της για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Αναφερόμενη στην τιμή προς όσους πολέμησαν τον φασισμό και τον ναζισμό, σημείωσε ότι η μάχη κατά του φασισμού, συνεχίζεται και είναι καθημερινή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Παρατήρησε μάλιστα ότι «η φετινή επέτειος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με τις αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης» και τόνισε: «Απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις απαιτείται εγρήγορση, αποφασιστικότητα, εθνική ομοψυχία και ενότητα του Ελληνικού λαού».

Σημείωσε επίσης ότι «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με την προσήλωση μας στο διεθνές δίκαιο, τις συνθήκες και τις συμμαχίες μας» και τόνισε ότι «Με την ισχύ μας μπορούμε να προστατέψουμε τα εθνικά συμφέροντα και την ειρήνη στην περιοχή».

Τέλος είπε ότι «Το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το ΠΑΣΟΚ, είναι μια δύναμη πατριωτική και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens, Athina, Lockdown, Koronoios, Vouli
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Αποστολάκης

Το 1973 συμμετείχε στο Κίνημα του Ναυτικού ενάντια στη χούντα. Με δική του συνδρομή, είχε συμφωνηθεί και η περίφημη «αγορά του αιώνα» που περιελάμβανε τη προμήθεια 40 F-16 από τις ΗΠΑ κι άλλα τόσο Mirage-2000 από τη Γαλλία.
Church
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός σε εκκλησίες - Επίθεση στην κυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Λίγο μετά τις 11 το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκε ομάδα ατόμων που πραγματοποίησε ρίψη του σταυρού στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, παρά την σχετική απαγόρευση. Επίθεση στην κυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.
Church
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόντρα κυβέρνησης - Ιεράς Συνόδου: Συμμόρφωση ζητάει η κυβέρνηση

Ο νόμος είναι ο ίδιος για όλους απαντάει η κυβέρνηση στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου για ανοιχτές εκκλησίες για τον εορτασμό των Θεοφανείων. «Ευελπιστούμε ότι η Εκκλησία θα αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών για την κοινωνία» σημειώνει η κυβέρνηση.