ΓΔ: 1440.14 -0.59% Τζίρος: 16.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:53:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό ΑΠΕ

Τι ισχύει με τα εμβολιαστικά ραντεβού και τις απουσίες στην τηλεκπαίδευση

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη σημείωσε ότι η αναβολή των σημερινών εμβολιασμών στην Αττική έγινε για να μην υπάρξει ταλαιπωρία των πολιτών.

Στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ παραχώρησε δηλώσεις η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας ότι η αναβολή των σημερινών εμβολιασμών την Αττική έγινε για να μην υπάρξει ταλαιπωρία των πολιτών ενώ απηύθυνε έκκληση για αποφυγή των μετακινήσεων.

 Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε παράλληλα στα προβλήματα σχετικά με τις διακοπές ρεύματος, λέγοντας πως δεν τίθεται ζήτημα απουσιών για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Όπως είπε αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες περιοχές στην Ελλάδα που να χρειάζεται αναβολή των εμβολιασμών και πως μετά την ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία θα υπάρξουν ειδικές ανακοινώσεις.

Ο επαναπρογραμματισμός των ραντεβού είναι μια αναστάτωση για το σύστημα, αλλά θα βρεθεί ο τρόπος από τον μηχανισμό ώστε να μην χαθούν δόσεις. Σε κάθε περίπτωση θα γίνουν ανακοινώσεις και το απόγευμα από τον κ. Θεμιστοκλέους, είπε. Έκανε λόγο για πρωτοφανή κακοκαιρία και χαρακτήρισε σωστή την απόφαση για το κλείσιμο της εθνικής οδού χθες ώστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Για τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση είπε ότι στην Αττική εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια λόγω πτώσεων δέντρων και σπασμένων στύλων πως επιχειρούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και συνεργεία κλαδεμάτων ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Από χθες γίνεται μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση των βλαβών, είπε.

Για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης και τι θα γίνει με τις απουσίες σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης των μαθημάτων λόγω διακοπών ρεύματος, είπε πως σε τέτοια περίπτωση προφανώς δεν τίθεται ζήτημα απουσιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα λειτουργήσουν από αύριο σχολεία, βρεφονηπιακοί, δικαστήρια

Στην Αττική και την Κρήτη, για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00, ενώ δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία στη Φλώρινα λόγω ψύχους

Η σημερινή ημέρα ήταν η πιο ψυχρή αυτού του Δεκεμβρίου. Έντονο κρύο και χιόνια εμφανίστηκαν σε πολλές ορεινές περιοχές, την ώρα που η ψυχρή εισβολή επιμένει, με τη χώρα να βιώνει πλέον κανονικές χειμωνιάτικες συνθήκες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ενισχύσεις στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Αιτήσεις, άμεσα, μπορούν να υποβάλλουν οι πληγέντες που βρίσκονται σε περιοχές των Τρικάλων, Μαγνησίας και Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν και οι περιοχές Λάρισας και Φθιώτιδας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια η καταστροφή στη Θεσσαλία, ανησυχία για την κοιλάδα των Τεμπών

Συνεχίζει να υποχωρεί η στάθμη των νερών στη Λάρισα ωστόσο έχει σημάνει συναγερμός για το ύψος της στάθμης των νερών στον Πηνείο και τη πιθανή κατεύθυνση που θα πάρουν. Ανησυχία και για τη δημόσια υγεία στην περιοχή.