ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEH, Energeia
Nick Paleologos / SOOC

Έως το απόγευμα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Αττική

Ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και στις γύρω περιοχές.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, με αφορμή τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία, σε περιοχές της Αττικής. Ο κ. Μανιάτης επεσήμανε ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος ζημιών, ενώ υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα θα είναι αισθητά καλύτερη, λόγω της βελτίωσης των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα δήλωσε ότι θα σταματήσει η πτώση των δέντρων, η οποία κατά τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, κυρίως σε περιοχές του βόρειου τομέα Αθηνών. Επιπλέον ανέφερε ότι το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και στις γύρω περιοχές και η ζημιά εντοπίζεται στο δίκτυο διανομής μεταφοράς ενέργειας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.