ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Πατούλης: Μοναδικός υπεύθυνος ο ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Όσον αφορά τα προβλήματα στους δρόμους, ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Αττικής διατήρησε ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο, παρά τη σφοδρή χιονόπτωση.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραχώρησε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGΑ, σήμερα το πρωί, επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την φροντίδα των καλωδίων, από όπου προέκυψαν τα μεγάλα προβλήματα ηλεκτροδότησης, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ.
Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης θα πρέπει να κάνει το ύψιστο των δυνατοτήτων του ο ΔΕΔΔΗΕ για να επανασυνδεθούν οι περιοχές που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Είναι 100% ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ, πρέπει να δώσουν ρεύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι αληθή όσα υποστήριξαν για την αδυναμία πρόσβασης σε αρκετές περιοχές.

«Υπεύθυνος για την πρόληψη των καλωδίων, για να μην δημιουργούνται προβλήματα, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ» επανέλαβε ο κ. Πατούλης.

Όσον αφορά στα προβλήματα στους δρόμους, ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε ότι η Περιφέρεια διατήρησε ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο, παρά τη σφοδρή χιονόπτωση, σημειώνοντας πως τα όποια προβλήματα περιορίστηκαν σε μικρούς δημοτικούς δρόμους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEDDHE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Που εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα σε Αττική, Εύβοια και Κω. Σημειώνεται ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία.