ΓΔ: 1392.39 0.82% Τζίρος: 61.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:30:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα. Από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ και στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στα ανατολικά σε βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ. Από 01 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ένταση στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ από τις απογευματινές ώρες. Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς, θα ενισχυθούν και τη νύχτα θα φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ. Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ. Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.