ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Μικρή μεταβολή του καιρού με νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και τα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα δυτικά. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια κατά 4 με 5 βαθμούς. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Στη Δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο.  Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατ. Στερεά, την Εύβοια και την ανατ. Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στις Κυκλάδες και μετά το μεσημέρι στη βόρεια Κρήτη. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί στα βόρεια και μετά το μεσημέρι αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και τα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.