ΓΔ: 1422.82 0.37% Τζίρος: 53.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:28:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελλήφθη άνδρας στον Έβρο για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Πριν από τη σύλληψη, το όχημα του δράστη, στο οποίο επέβαιναν έξι παράτυποι μετανάστες, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας επιβάτιδας.

Έναν αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έξι παράτυπους μετανάστες, συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής.

Ειδικότερα, ο δράστης και οδηγός του οχήματος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα στερούνταν δίπλωμα οδήγησης, αγνόησε χθες το πρωί, σήμα στάσης που του έκαναν συνοριοφύλακες στην εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Το όχημα ακολουθήθηκε από περιπολικά και τελικώς ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Εγνατία οδό, στο ύψος του κόμβου της Μεστής, μετά από πρόσκρουσή του σε προστατευτικές μπάρες.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, επιβάτιδα του οχήματος, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Τέλος, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαναγγέλθηκε η ίδρυση Παρατηρητηρίου Δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Σκοπός του νέου, ανεξάρτητου, φορέα, ο οποίος θα λειτουργεί έξω από κάθε μορφής πολιτικές επιρροές, είναι η παρατήρηση, ανάλυση και καταγραφή, με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, της απονομής της Δικαιοσύνης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Επενδύουμε στις δεξιότητες των συμπολιτών μας

Αυτό περιλαμβάνει, ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, δύο σημεία: την ενίσχυση ενός κλίματος που ενθαρρύνει την ανάληψη ρίσκου, την υποστήριξη των startups και τη διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης σε ευκαιρίες για όλους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εξεταστική επιτροπή η δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών

Τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας από αύριο προκειμένου να αξιολογήσουν τα στοιχεία και να κρίνουν αν και ποιο μέρος αυτών θα περιλάβουν στο υπό σύνταξη πόρισμα τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασυνοριακός κόμβος Ελλάδας-Εσθονίας στον τομέα της υγείας

«Ο διασυνοριακός κόμβος που συνδέει τα συστήματα συνταγογράφησης και ιατρικού ιστορικού μεταξύ των δύο χωρών αποτελεί ένα ορόσημο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.