ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Σχολείο
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Κλειστές θα είναι αύριο οι μονάδες Ειδικής Αγωγής στην Φλώρινα

Δεν θα χτυπήσει αύριο το κουδούνι για τους μαθητές Ειδικής Αγωγής του δήμου Φλώρινας, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή.

Kλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, ύστερα από απόφαση του δημάρχου ΦλώριναςΒασίλη Γιαννάκη, εξαιτίας της χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Για την ακρίβεια, δεν θα λειτουργήσουν το Ειδικό Δημοτικό και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Φλώρινας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Φλώρινας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Φλώρινας, καθώς και το ΚΔΑΠμεΑ Φλώρινας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική, σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης για πιθανές δυσκολίες που έχουν σημειωθεί σε ορισμένους δήμους θα υπάρξουν τοπικές αποφάσεις από τους δημάρχους. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο λεκανοπέδιο από το κύμα κακοκαιρίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία με ελλείψεις εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας έχει προχωρήσει στην πρόσληψη 23.211 αναπληρωτών, ωστόσο οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες υπολογίζουν ότι οι ανάγκες για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών μπορεί να φτάσει τις 48.000.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμο να λειτουργήσει το νέο Ειδικό Σχολείο στον δήμο Περιστερίου

Με τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσει το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που προσφέρει εξειδικεύσεις μεταξύ άλλων και Αυτόνομης Διαβίωσης, Πληροφορικής, Κηπουρικής.