ΓΔ: 1422.23 0.33% Τζίρος: 34.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:13:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας

Απαγορεύεται αύριο από την Τροχαία η στάση και στάθμευση των οχημάτων σε αρκετά σημεία της Αθήνας, από τις 6 το πρωί μέχρι το τέλος των εγκαινίων του νέου κτιρίου της Εθνικής Πινακοθήκης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο (Τετάρτη 24 Μαρτίου), στην Αθήνα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της τελετής εγκαινίων του νέου κτιρίου της Εθνικής Πινακοθήκης.

Ειδικότερα, θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, από τις 06:00 έως το τέλος της εκδήλωσης, καθώς και η κυκλοφορία τους από τις 15:00 στα εξής σημεία:

  1. Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  2. Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  3. Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  4. Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β΄ και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  5. Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  6. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απετράπη αγοραπωλησία αρχαίων νομισμάτων ανυπολόγιστης αξίας στην Εύβοια

Τα αρχαία αντικείμενα εξετάστηκαν από αρχαιολόγο της εφορείας αρχαιοτήτων Ευβοίας, ο οποίος γνωμάτευσε ότι συνιστούν αντικείμενα σημαντικής ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας.
businessdaily-Poreia-Tempi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημείο για τα θύματα των Τεμπών προανήγγειλε ο Χάρης Δούκας

Αφορμή στάθηκε το σβήσιμο των ονομάτων από συνεργείο του δήμου χτες στην πλατεία Συντάγματος, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση στους πολίτες, η οποία εκφράστηκε με μαζικό τρόπο και στα social media.