ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:11:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Aegean

Η AEGEAN τιμά τη σημερινή επέτειο με μια συμβολική κίνηση στον αέρα

Μέσα από την ειδική πτήση Α31821 πάνω από την Πελοπόννησο, επέλεξε η αεροπορική εταιρεία να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επάνασταση του 1821.

Με μία συμβολική κίνηση στα 20.000 πόδια επέλεξε να τιμήσει η AEGEAN την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Συγκεκριμένα, η ειδική πτήση Α31821 της AEGEAN σχημάτισε με το ίχνος της τον αριθμό «200» πάνω από την Πελοπόννησο, περιοχή με σημαντικό ιστορικό αποτύπωμα και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση.

Με αυτόν τον τρόπο, η αεροπορική εταιρεία τίμησε τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και τις αξίες της θέλησης, της προσπάθειας, της πίστης, της επιμονής και της αφοσίωσης στο στόχο που αντιπροσωπεύει η σημαντική αυτή επέτειος για όλους μας.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑEGEAN: Αναστολή δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτή την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώσεις και αλλαγές πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 18-19 Οκτωβρίου

Αλλαγές σε 100 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 102 σκέλη πτήσεων εσωτερικού και ακυρώσεις σε 18 σκέλη πτήσεων εσωτερικού και 2 εξωτερικού ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air λόγω στάσεων εργασίας την Κυριακή 18 και τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προληπτικά τεστ για κορονοϊό στο προσωπικό της Aegean

Η αεροπορική εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.