ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα σε όλη τη χώρα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτ. Στερεά και τη δυτ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από μηδέν έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις Κυκλάδες και την Κρήτη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ οι άνεμοι Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.