ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΓΣΕΕ

ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 4 Μαΐου

Στις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά εστιάζει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, η οποία αποφάσισε πανελλαδική απεργία στις 4 Μαΐου για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Εργατική Πρωτομαγιά την Τρίτη 4 Μαΐου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) στη σημερινή συνεδρίασή της.

«Την ώρα που οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τα τραγικά προβλήματα της πανδημίας, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δυσμενείς αλλαγές στο εργασιακό τοπίο, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμη και το οκτάωρο, κάνουν τις προκλήσεις και τα προβλήματα ακόμη πιο μεγάλα. Τα συνδικάτα βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να αντιπαλέψουν και να ακυρώσουν κάθε πολιτική που στοχεύει στα εργασιακά δικαιώματα και, αν απαιτηθεί, η ΓΣΕΕ θα εκτιμήσει το ενδεχόμενο και νέων απεργιακών κινητοποιήσεων» αναφέρει η Συνομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωση.

«Η αξία της ανθρώπινης ζωής και η αξιοπρέπεια στην εργασία βρίσκονται στην προμετωπίδα των αγώνων μας. Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Δεν είναι αργία, είναι απεργία!» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η ΓΣΕΕ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apergia, Poreia, Diadilosi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία, ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Για ένα 24ωρο δεν θα λειτουργεί τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες, ώστε να εξυπηρετήσουν όσους πολίτες θελήσουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Business Daily συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση απεργούν από τις 05.00 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου έως τις 05.00 π.μ. της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου μετά την κήρυξη γενικής απεργίας από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΣΕΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 10/6 για το εργασιακό νομοσχέδιο

Παράλληλα θα γίνουν συγκεντρώσεις τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις ενώ μετά την απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της.