ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Παγκρήτια: Στηρίζει την Ειρ. Βασιλείου στην προολυμπιακή προετοιμασία

Όπως αναφέρεται «τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο μεγάλος στόχος της Ειρήνης είναι η συμμετοχή στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, Tokyo 2020, στην Ιαπωνία».

H Παγκρήτια Τράπεζα στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό. Ετσι χορηγεί, σε μια περίοδο με αυξημένες δυσκολίες και στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού, την προ - ολυμπιακή προετοιμασία της πρωταθλήτριας στίβου Ειρήνης Βασιλείου.

Η Ειρήνη Βασιλείου είναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και από το 2014 επιστρέφοντας στην ενεργό δράση συνδυάζει επιτυχημένα την εργασία της με τον πρωταθλητισμό.

Έχει αναδειχθεί έξι φορές Χρυσή Πανελληνιονίκης Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα ( 2015, 2016, 2017, 2021 ) και δύο φορές στα 200 μέτρα (2019, 2021).

Το ατομικό της ρεκόρ 51.75 αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα των 400 μέτρων.

Οι κυριότερες διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου (London 2017 / Doha 2019), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού & Κλειστού Στίβου (Αmsterdam 2016 / Berlin 2018 / Glasgow 2019 / Torun 2021) με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Rio 2016 στη Βραζιλία.

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο μεγάλος στόχος της Ειρήνης είναι η συμμετοχή στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, Tokyo 2020, στην Ιαπωνία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά σχολικών ειδών από Παγκρήτια Τράπεζα σε Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Όπως τονίζεται η δράση της Παγκρήτιας Τράπεζας θα βοηθήσει ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών οικογενειών οι οποίες στηρίζονται από τον φορέα «Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παγκρήτια στηρίζει τη συμμετοχή της Ειρ. Βασιλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με ευχές για επιτυχημένη πορεία και υψηλές επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο στην πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Βασιλείου απευθύνθηκαν εκπρόσωποι της Παγκρήτιας Τράπεζας και του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.
kairos, weather
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αλλά με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το μεσημέρι στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και ενδεχομένως στη Θράκη, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατήσουν νεφώσεις που θα γίνουν κατά τόπους πυκνότερες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εμπόδια για την απασχόληση προσφύγων σε επιχειρήσεις της περιφέρειας

Σύμφωνα με έρευνα η πρόσληψη προσφύγων καθίσταται σε πολλές περιπτώσεις αναγκαία λόγω του περιορισμένου αριθμού Ελλήνων εργαζομένων για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων. Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη κατάρτισης.