ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια με λίγες κατά τόπους νεφώσεις

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες το πρωί στη Βόρεια Κρήτη, τοπικές ομίχλες τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε άνοδο. Τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Κρήτη και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες τοπικές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 11 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 25 βαθμούς), 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 20 βαθμούς), 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα έως τους 25 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.