ΓΔ: 917.64 -0.23% Τζίρος: 46.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: EESTEC

Στις 15 και 16 Μαΐου το διαδικτυακό συνέδριο Shape The Future

Απευθύνεται σε φοιτητές, φοιτήτριες και νέους απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, ενώ η παρακολούθησή του είναι δωρεάν.

Το Shape The Future είναι ένα διήμερο συνεδριακό event τεχνολογικού και οικονομικού χαρακτήρα με επίκεντρο την καινοτομία που απευθύνεται σε φοιτητές, φοιτήτριες και νέους απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, 15 & 16 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 5:45 με ελεύθερη παρακολούθηση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κατάσταση, όπως ο κορονοϊός, να δοθεί ένα έναυσμα για δράση και όλοι μαζί να «ξανασχηματίσουμε το μέλλον».

Αν είσαι φοιτητής, φοιτήτρια ή νέος απόφοιτος τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής και ψάχνεις να ακούσεις για ενδιαφέρον θέματα από άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους χώρους, να η ευκαιρία σου. Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και μείνε συντονισμένος στα social media μας.

Το Shape The Future είχε πραγματοποιηθεί και το 2019, όπου 10 εταιρείες ήρθαν σε επαφή με τους 500 συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Το Shape The Future διοργανώνεται από την EESTEC LC Athens, μία φοιτητική, εθελοντική και μη κερδοσκοπική ομάδα υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.shapethefuture.gr, καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα: Facebook | Linkedin | Instagram.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Vassilis Kikilias, Ypourgeio Ygeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Στο 80% θα φθάσει η χωρητικότητα για τη διεξαγωγή συνεδρίων

Όπως διευκρίνισε ο υπ. Τουρισμού, η ειδική επιτροπή των επιστημόνων του υπ. Υγείας, έδωσε το πράσινο φως για συμμετοχή σε συνέδρια εμβολιασμένων και όσων έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την απολιγνιτοποίηση πραγματοποιεί ο ΣΘΕΒ

Η εκδήλωση γίνεται στις 15 Ιουνίου, σε συνεργασία με τη Grant Thornton και θέμα «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας».