ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Bread Factory, Larisa
Το νέο κατάστημα της Bread Factory στη Λάρισα. Πηγή: Bread Factory

Bread Factory: Παραδόθηκαν δυο κλίνες ΜΕΘ σε νοσοκομεία της Λάρισας

Αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου.

Παραδόθηκαν την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021, οι δύο σύγχρονες κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δωρεά των Bread Factory, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο κ. Πάνος Δημητρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κατά την παράδοση των κλινών δήλωσε σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με στόχο να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην προσπάθεια της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης του COVID-19, προχωρήσαμε στη δωρεά 2 σύγχρονων κλινών ΜΕΘ, ελπίζοντας να μείνουν και ως παρακαταθήκη για το εθνικό σύστημα υγείας».

Οι δωρεές των κλινών ΜΕΘ από τα Bread Factory έτυχαν ευρείας αποδοχής από τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων αλλά και από το νοσηλευτικό προσωπικό, που εδώ και ένα και πλέον χρόνο καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντεπεξέλθει στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει το Σύστημα Υγείας λόγω της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τα Bread Factory στοχεύει στην ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης της χώρας, και στην καταπολέμηση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα

Επενδύοντας στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τα Bread Factory προσδοκούν να ενισχύσουν, στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνίας, την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως αυτή που βιώνουμε, συμβάλλοντας στη διάσωση ανθρώπινων ζωών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Χαρδαλιάς: Οριακή η κατάσταση στην Αχαΐα και στα νοσοκομεία

Την κρισιμότητα της κατάστασης στην Αχαΐα υπογράμμισε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνοντας παράλληλα τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου 16 γραμμών στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.