ΓΔ: 2362.35 -0.17% Τζίρος: 467.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Άνθρωπος με ομπρέλα βροχή
Φώτο: Shutterstock

Νεροποντή μαζί με έντονη χαλαζόπτωση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

 Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές, όπου κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

   Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θύελλα στην Αδριατική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυροί άνεμοι και βροχές στην Κεντρική Μακεδονία

Ισχυρές βροχές και άνεμοι πλήττουν την Κεντρική Μακεδονία, με τον κρατικό μηχανισμό σε επιφυλακή. Η Πυροσβεστική επενέβη σε δεκάδες περιστατικά, κυρίως στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος και κυκλοφορίας.
Χιονοδρομικό Βασιλίτσας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Άνοιξαν για το κοινό τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας

Οι χιονοπτώσεις και το κρύο έντυσαν στα λευκά τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία άνοιξαν για το κοινό, με αυξημένη κίνηση σε Πισοδέρι, Λαϊλιά, Καϊμακτσαλάν, Βασιλίτσα, 3-5 Πηγάδια και Ανήλιο.
Πυροσβεστικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολικό κρύο στην Κ. Μακεδονία: έως -9°C και 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην Κεντρική Μακεδονία: -9°C στον Λαϊλιά, -8°C στο Οχυρό Νευροκοπίου και έως -7°C σε Φλώρινα και Γρεβενά. Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική.
Θάλασσα με σύννεφα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ, σύσταση προσοχής από Πολιτική Προστασία

Δυνατοί βόρειοι άνεμοι 6 μποφόρ πνέουν στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ενισχυθούν έως 7 μποφόρ μέχρι το βράδυ. Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για κινδύνους πτώσης δέντρων και συστήνει προσοχή στους πολίτες.
Αμάξι σε πλημμύρα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας σε Κεντρική Μακεδονία

Ισχυρές βροχοπτώσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία σε πολλά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, με αρκετούς δρόμους να έχουν κλείσει σε Ημαθία και Πιερία λόγω διακοπών κυκλοφορίας.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυξημένη ετοιμότητα η Κ. Μακεδονία λόγω έντονων βροχών και καταιγίδων

Οι αρχές Πολιτικής Προστασίας τίθενται σε ετοιμότητα για ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία και Ημαθία, με συστάσεις προς τους πολίτες για μέτρα αυτοπροστασίας.