ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΣΘΕΒ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την απολιγνιτοποίηση πραγματοποιεί ο ΣΘΕΒ

Η εκδήλωση γίνεται στις 15 Ιουνίου, σε συνεργασία με τη Grant Thornton και θέμα «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας».

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την Grant Thornton διοργανώνουν διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας» την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 16.30.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης, βασικά αναπτυξιακά εφόδια στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στην επίσπευση της απολιγνιτοποίησης και την αξιοποίηση, περίπου, 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της «Δίκαιης Μετάβασης», που μπορεί να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τον εκσυγχρονισμό, περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Στην αναλυτική παρουσίαση από την Grant Thornton θα συμμετέχουν οι:

    • Κωνσταντίνος Καζάς, Partner, Head of Financial Services
    • Παναγιώτης Πρόντζας, Principal, Head of Strategy and Investments
    • Στέλλα Αγγελοπούλου, Principal, Head of Technology Intelligence & Performance
    • Κατερίνα Σάρδη, Principal, Head of Energy Sector

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο Partner Assurance της Grant Thornton κ. Νίκος Ιωάννου, ενώ σύντομη τοποθέτηση θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κώστας Μουσουρούλης, ο οποίος θα αναφερθεί συνοπτικά στο Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης και στη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση που θα συμβάλλει στην μεταμόρφωση των λιγνιτικών περιοχών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Vassilis Kikilias, Ypourgeio Ygeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Στο 80% θα φθάσει η χωρητικότητα για τη διεξαγωγή συνεδρίων

Όπως διευκρίνισε ο υπ. Τουρισμού, η ειδική επιτροπή των επιστημόνων του υπ. Υγείας, έδωσε το πράσινο φως για συμμετοχή σε συνέδρια εμβολιασμένων και όσων έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.