ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Νέα έφοδος στο κτήριο της ΑΣΟΕΕ

Επιχειρήσεων συνέχεια στο κτήριο της ΑΣΟΕΕ με εφόδους της αστυνομίας, ενώ έχουν αποκλειστεί και οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Αθήνας μετά και τη χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έφοδο μέσα στο κτήριο της ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αστυνομικοί κάνουν έρευνες στο χώρο του πανεπιστημίου μετά τις καταγγελίες για κατασκευή μολότοφ μέσα στους χώρους του ιδρύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν κοντάρια και κράνη. Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Η επιχείρηση της αστυνομία έρχεται δύο ημέρες μετά την προειδοποίηση, εκ μέρους της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ότι στις εγκαταστάσεις αυτού καταγράφονται επεισόδια ικανά να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Στα χέρια των αρχών 41χρονος που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» του Μαζιώτη. Βρέθηκε όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί σε επίθεση κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.