ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Προαιρετικά ανοικτά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή - Ωράριο λειτουργίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει, για τα  καταστήματα που θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά, ωράριο λειτουργίας από 11:00' έως 18:00'.

Προαιρετικά ανοικτά μπορούν να είναι σήμερα, Κυριακή 11 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει, για τα  καταστήματα που θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά, ωράριο λειτουργίας από 11:00' έως 18:00'.

Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον».

Υπενθυμίζεται ότι οι θερινές εκπτώσεις, θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aeroplano, Airplane
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια για τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς

Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Ekptoseis, Discounts, Sales
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στις φετινές θερινές εκπτώσεις

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλη Κορκίδη, ο εμπορικός κόσμος της Αττικής διατηρεί την αισιοδοξία του και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για μεγαλύτερη κατανάλωση από πέρυσι στις αυξημένες τουριστικές ροές.
Mid-season-sales-ekptoseis-endiameses
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις κατ' εξαίρεση φέτος, σε μία περίοδο υψηλού πληθωρισμού, παρουσιάζονται ως ευκαιρία για φθηνές αγορές», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.